Ge bort presentartiklar med tryck

Presentartiklar är positivt för både arbetsgivare och anställd

”Två flugor i en smäll ”går det att säga när det gäller presentartiklar med tryck. Kunden eller de anställda blir glada över gåva och företaget får gratis reklam när den används. Vi förknippar kanske en penna mest när det gäller var företag väljer att sätta sin logga. Fast det finns tusentals andra produkter att välja bland presentartiklar, där det passar alldeles utmärkt att låta trycka sin företagslogga. En sak att tänka på när det gäller presentartiklar är att det ska spegla företaget. Vilket intryck vill företaget ge med sin gåva som ska stärka deras varumärke?

Presentartiklar av lyckade slag

Ett bantningsföretag bör kanske undvika att sätta sin logga på en fet chokladkaka eller en läskedryck. För ett företag som säljer djurfoder kanske en boll eller frisbee passar utmärkt. Leksaker som passar bra för en dag i parken tillsammans med hunden. Sportartiklar som golfbollar ger ett intryck av ett sportigt företag men även för att knyta affärskontakter. Det sägs att många stora affärer har gjorts upp på greenen. Miljömedvetna företag kan sätta trycket på tygkassar, bilföretag på snöskrapor till vindrutan osv. Det är bara fantasin som sätter stopp eftersom det går att sätta reklam på i stort sett alla presentartiklar.

Det finns flera olika presentartiklar att välja bland. Tanken med dessa typer av gåvor är att få sitt varumärke synligt. Därför sätts loggan på olika produkter. Det är en trevlig gest som förhoppningsvis är användbar för mottagaren. En T-shirt tillhör en av de vanligare gåvorna när det handlar om presentartiklar eftersom loggan blir väl synlig och får en stor spridning. En T-shirt som bärs syns på stadens gator, i affärer, på resan, gymmet och på nätet via fotografier som läggs ut på sociala medier. T-shirten är alltså ett bra exempel på en lyckad present. Fast det fungerar lika bra med kepsar, linnen, väskor och jackor eftersom de används till vardags. En bra presentartikel är just en sådan som kommer till användning och sprider företagsnamnet.